TOT UW DIENST SINDS 1997

Alles voor de trailer. Uw partner in Luxemburg sinds 1997.
 
Ideaal gelegen in het centrum van de Euregio, is het de missie van HAKEN om de CHEVAL LIBERTE-paardenbusjes en de DEBON-hulpaanhangwagens van ons hoofdkantoor in Luxemburg naar een groot aantal detailhandelaren te importeren en te distribueren.

Met de ervaring die door de jaren heen is opgedaan, is CHEVAL LIBERTE vandaag een Europese leider in de sector van de getrokken bestelwagens en de paardensport.

Met erkende knowhow proberen de ontwerpbureaus van CHEVAL LIBERTE zich moderne, functionele en robuuste producten voor te stellen. Van beheersing van technologie tot gepersonaliseerde marketing, CHEVAL LIBERTE producten worden ontwikkeld met het grootste respect voor paarden en ruiters.

 

www.chevalliberte.be

www.chevalliberte.lu

Aucun texte alternatif disponible.

CHEVAL LIBERTÉ·

Cheval Liberté in Frankrijk is bij de International. De Cheval Liberté-groep richt zich op verschillende activiteiten: - De productie van dozen, stallen en accessoires. - De huur van dozen met meer dan 4000 beschikbaar in Europa. - De productie van getrokken bestelwagens. - De vervaardiging van accessoires voor de uitrusting van paardenwagens. - Productie en verhuur van tenten en feesttenten voor evenementen.