CHEVAL LIBERTÉ GOLD ORIGINS PACK ALULINE

Nieuw product

Eerste prijs 2 paarden 

Best Seller 

Délai de livraison : 4 semaines - 4 mois
Levertijd : 4 weeken - 4 maanden

Meer details

7 990,00 € incl. btw

Meer informatie

Terug naar de bronnen, waar geschiedenis, ervaring en moderniteit samenkomen

Paardentrailer met 2 plaatsen

Ontdek de Gold Origins, die de modellen GOLD FIRST en GOLD II vervangt. Door deze twee historische modellen te combineren, behoudt de modernere en comfortabelere GOLD ORIGINS de 'signature' ontwerp van Cheval Liberté en biedt het efficiënte standaarduitrusting, waardoor het de ideale trailer wordt voor dagelijkse ritten.

Een herwerkt leeggewicht (vanaf 750 kg) maakt het mogelijk om het laadvermogen te optimaliseren met een keuze uit het toegestane totale gewicht (P.T.A.C.) van 1100 tot 2000 kg. Hierdoor is het perfect te trekken met een compact voertuig, zonder dat een specifiek rijbewijs nodig is.

Hij biedt tal van voordelen:

  • Een grote binnenruimte, vooral in lengte, breedte en hoogte, met name in het voorste gedeelte, wat meer ruimte biedt voor de hoofden van de paarden.

  • Een perfect ventilatiesysteem dankzij de schuiframen van gehard glas met luchtdeflector en een automatisch geventileerd oprolzeil.

  • Altijd meer veiligheid en gebruiksgemak dankzij stootbumpers, beschermkussens, antislip lattenbrug, hooinetring en talrijke bevestigingsmogelijkheden.

  • Grotere gebruiksvriendelijkheid met een grote voorinspectiedeur, een ruime zadelkamer (optioneel), een automatische neuswiel, in lengte en hoogte verstelbare stangen.

  • Een standaard brug/achterdeur systeem dat het gemakkelijker maakt om bij de paarden of de uitrusting te komen.

  • Een volledig gelast, warm gegalvaniseerd chassis met 2 robuuste assen.

  • Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium, composiet, versterkt polyester die een goede duurzaamheid garanderen, zowel aan de buiten- als binnenkant van de carrosserie.


Opties : omvatten een afsluitbare zadelskamer met sleutel, voorzien van een draaibare zadeldeur, 2 hoofdstel- en halsterhaken, een documentnet en een make-upspiegel.

Longueur extérieure

4,47 m

Largeur extérieure

2,13 m

Hauteur extérieure

2,70 m

Poids à vide

750 kg

Longueur intérieure

3,17 m

P.T.A.C

1100 à 2000 kg

Largeur intérieure

1,67 m

Hauteur intérieure

2,35 m


DE BRUG/DEUR

Als exclusieve Europese eigenschap wordt de Cheval Liberté brug/deur standaard aangeboden vanaf het instapmodel.

Het stelt u in staat om de paarden veilig te laden dankzij de achterbrug.

Omgezet in een deur door middel van een eenvoudig, snel en functioneel mechanisme, wordt het laden van paarden die niet gewend zijn aan de brug vergemakkelijkt.